2024. május 6. - Ivett, Frida

Casillas a hős

A spanyol sajtó egyértelműen Iker Casillast tartja az olaszok ellen büntetőpárbajban megnyert labdarúgó Európa-bajnoki negyeddöntő hősének.
2008. június 23. hétfő 14:09 - Hírextra

"Iker megváltoztatta a történelmet" - írja a Marca című lap a két 11-est is hárító kapusról, aki "leszámolt a rémálmokkal". Az újság ezzel arra utalt, korábban többször előfordult, hogy a spanyolok brillíroztak a csoportmeccseken, majd az egyenes kieséses szakaszban következett a váratlan búcsú.


A Marca értékelése szerint a Vörösök irányították a meccset, nekik voltak helyzeteik, míg az olaszok egy spanyol hibára vártak, ami végül nem következett be. Egyúttal kiemeli, hogy a spanyol védelem gépszerűen futballozva játszott, melynek eredményeként Casillas kapuja először maradt érintetlen a kontinenstornán.


Az AS azt írja, hogy a spanyol gárda mindenben felülmúlta olasz riválisát, így megérdemelte a győzelmet, még ha csak 11-esekkel is vívta ki azt. A cikk azt taglalja, hogy a világ két legjobb kapusának mérkőzésén törvényszerű volt a 0-0-s végeredmény.
A Sport című lap Casillas hőstettén kívül kiemeli: Aragonés csapata nemcsak futballozni tud, hanem versenyezni is, és Olaszország ellen ez vezetett sikerre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását