2024. április 28. - Valéria

Aján Tamás Pekingről

Aján Tamásnak meggyőződése, hogy az olimpia fejlődést eredményezett, kedvező változásokat hozott Kínában, erősítve a nemzeti modernizációt.
2008. augusztus 9. szombat 11:45 - Hírextra

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) magyar elnökét az Új Kína hírügynökség idézte. Az IWF első embere az interjúban azt mondta, hogy reményei szerint az ötkarikás játékok tovább népszerűsítik a sportágat, s arról a várakozásáról is beszélt, hogy tiszta, vagyis doppingmentes súlyemelőversenyek zajlanak majd Pekingben.


Aján nagyon erősnek nevezte Kína sportját, benne különösen erősnek a súlyemelést, hozzáfűzve, hogy véleményét alátámasztja a szombati sportági nyitány, jelesül az a tény, hogy a női 48 kg-ban kínai győztest avattak Csen Hszie-hszia (Chen Xiexia) személyében. Megítélése szerint Csen sikere nagyszerű példája Kína versenyképességének.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását