2024. május 19. - Ivó, Milán

Az esélyes sajnálja hogy kiesett

Hazaérkezett Madridba Carlos Sainz spanyol pilóta, aki toronymagas esélyesként, vezető pozícióból esett ki az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon, miután a csütörtöki szakaszon balesetet szenvedett.
2009. január 16. péntek 22:05 - Hírextra
"Végtelenül szomorú és csalódott vagyok, mert pusztán karnyújtásnyira volt a végső siker" - mondta a repülőtéren a kétszeres rali világbajnok.Sainz elmondta, egyelőre nem tudja, indul-e a következő Dakaron, de abban sem biztos, hogy a Volkswagen-csapat részt vesz-e jövőre a viadalon.

A spanyol pilóta, aki 2006-ban harcba indult a Real Madrid elnöki posztjáért, egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy "azok után, ami történt", itt volt az ideje a változásnak:

"Az igazság mindig kiderül" - jegyezte meg Sainz, majd hozzátette, egyelőre pihenni szeretne, s nem gondolt arra, újra elindul-e a posztért.

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke pénteken délután köszönt le: lemondásában döntő szerepet játszott a Marca című sportnapilap, amely a hét elején megjelent írásában leleplezte, hogy az elnök csalt a december eleji közgyűlésen, melyen tíz olyan személy is szavazott a végül elfogadott pénzügyi-gazdasági beszámolókra, akiknek erre nem volt jogosultsága.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását