2024. április 28. - Valéria

Amy Winehouse meg fog halni

Amy Winehouse-nak tüdőtágulata van és orvosai figyelmeztették, hogy meghal, ha nem hagyja abba a drogozást - közölte a brit soulénekesnő édesapja egy vasárnap megjelent lapinterjúban. A tüdőtágulat megnehezíti az oxigénfelvételt és a légzést.
2008. június 23. hétfő 07:00 - Hírextra
z énekesnőnél még korai, kezelhető stádiumban fedezték fel a betegséget, amely azonban már nem visszafordítható. A kór előrehaladása esetén a betegeknek légzéssegítő eszközökre, például oxigénmaszkra van szükségük.

Amy Winehouse-nál a tüdőtágulat valószínűleg a túlzásba vitt dohányzás és a drogozás következménye - mondta az apa a Sunday Mirror című lapnak adott interjúban. Mitch Winehouse szerint az orvosok világosan megmondták 24 éves lányának, hogy meg fog halni, ha nem hagyja abba a kábítószerezést. "Ne aggódj apa, tudom, hogy most abba kell hagynom a drogokat" - mondta Amy az apjának a férfi elmondása szerint.

Az erősen érzelmi töltetű interjúban Mitch Winehouse figyelmeztette lánya közvetlen környezetét is - "ezeket a drogdílereket" -, hogy nekik kell vállalni a felelősséget (a következményekért), ha továbbra is cracket adnak Amynek. Az apa nem akarja többé lánya környezetében látni cimboráját, Pete Doherty-t, a Babyshambles énekesét, Kate Moss manöken volt barátját sem, aki maga is drogproblémákkal küszködik.

Az apa szerint lánya férje, a verekedés miatt jelenleg éppen vizsgálati fogságban ülő Blake Fielder-Civil biztosította őt arról, hogy fel fog hagyni a drogozással, s mihelyst kiszabadul, bevonul egy elvonókúrára, amit már meg is szerveztek.

Amy Winehouse egy hete rosszul lett és került kórházba. Az orvosok szabálytalan szívverést állapítottak meg nála és jóindulatú daganatot találtak a mellében. Betegsége miatt bizonytalanná vált fellépése a jövő heti Nelson Mandela emlékkoncerten és a Glastonbury Fesztiválon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását