2024. május 2. - Zsigmond

Káromkodni és pucérkodni tilos

A pekingi hatóságok azt tervezik: mindenkit figyelmeztetnek arra, hogy tartózkodjon a káromkodástól, a részegeskedéstől és a meztelenkedéstől a pekingi olimpia alatt a nyilvános helyszíneken. És politizálni sem lesz szabad.
2008. július 17. csütörtök 07:39 - Hírextra
A nézőkre vonatkozó szabályok népszerűsítésére Jó viselkedés a jó játékokért címmel kampányt kezdenek a kínai hatóságok, annak érdekében, hogy a rendezvények ne jelentsenek csalódást a külföldről érkező vendégek számára.

A hatóságok azt is meg akarják előzni, hogy az emberek politikai tiltakozásokat szervezzenek az olimpiai játékok idejére.

A versenyszámok nézőire vonatkozó szabályok igen széleskörűek, részletesen taglalják például azt, hogy mit lehet vagy nem lehet bevinni a stadionokba. Naptej, ajakrúzs és töltőtoll például bevihető egy-egy eseményre, de nem korlátlan mennyiségben.

Kínában az egyik legkelendőbb termék a kalóz DVD, a hatóságok természetesen küzdenek azért, hogy ezek ne kerüljenek az utcára, főleg a játékok idején.
Forrás: Infó Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását