2024. április 23. - Béla

Ronaldo a Realba tart?

A News of the World című lap vasárnapi száma szerint Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója mindenképpen a Real Madridban akarja folytatni pályafutását, ezért a jövő hét elején kérni fogja jelenlegi klubjától szerződése felbontását.
2008. június 23. hétfő 07:05 - Hírextra
"Ronaldo megpróbálja elérni, hogy méltányolják kérését, vegyék figyelembe, mennyit tett a Manchester Unitedért és nagyon szeretné, ha megvalósulna nagy álma és a Real Madridban folytathatná pályafutását" - írja a lap egy meg nem nevezett, Ronaldóhoz nagyon közel álló személyre hivatkozva.

A 23 éves portugál válogatott klasszis az elmúlt szezonban 42 góllal járult hozzá a manchesteriek fantasztikus szerepléséhez, a Bajnokok Ligája és a Premier League megnyeréséhez.

Az Independent című újság vasárnap arról írt, hogy Ronaldo lehet a világ legdrágább játékosa, akiért a madridiak 100 millió eurót kínálnak, vagy 80 milliót és a holland válogatott Wesley Sneijdert adnák oda a manchesterieknek.

"Közel vagyunk a megállapodáshoz, én is nagyon örülnék neki, ha nálunk játszana" - mondta Bernd Schuster, a Real Madrid vezetőedzője a DSF német sportcsatorna futballmagazinjában. "Ronaldóval annyira megerősödnénk, hogy nem is lehetne más célunk, mint a Bajnokok Ligája és a spanyol bajnokság megnyerése."

A madridiak azonban eddig érdemben senkivel sem tudtak tárgyalni. Sir Alex Ferguson, a manchesteriek szakvezetője dél-franciaországi nyaralásáról azt üzente, hogy nem kívánja megszakítani a szabadságát Ronaldo ügye miatt, a futballista úgysem hagyja el a szigetországi együttest. David Gill ügyvezető szintén pihen és egyelőre nem ér rá a spanyolokkal egyeztetni. A manchesteri klub pénteken egy közleményt adott ki, mely szerint Ronaldo nem eladó.

A Sunday Telegraph arról számolt be, hogy Madridból azt üzenték Ronaldónak: minden trükköt vessen be, mert a manchesteriek maguktól nem fogják őt elengedni.

"Minden idők egyik legvéresebb csatája kezd kibontakozni Ronaldóért, olyan, amilyet még nem látott az Old Trafford" - jegyzi meg a News of the World.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását