2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Egy hideg csók

A japán űrturisztikai vállalat, a Rocketplane Kistler Japan az esküvőszervező First Advantage nevű céggel közösen megalapította a Space Wedding (Csillagközi lakodalom) szolgáltatást - olvasható a Pink Tentacle című honlapon.
2008. június 22. vasárnap 12:22 - Hírextra

A házasulandókat amerikai űrhajó röpíti a kozmoszba. Az utazás egy órán át tart, amelynek során a fiatalok megtapasztalhatják néhány percre a súlytalanság állapotát is.

A pároknak 240 millió jent, azaz 342 millió forintot kell fizetniük. A meglehetősen borsos ár tartalmazza a házasulandók eljuttatását az Egyesült Államok-beli Oklahomába, ahonnan startol majd az űrhajó, a szállásköltségeket, a súlytalanság állapotára tervezett menyasszonyi ruha árát, a ceremóniára való négynapos felkészülést, valamint a szertartás egyenes közvetítését a család és rokonok számára.

Az űrbéli esketések ugyan csupán 2011-ben kezdődnek, ám a házasulandók már júliustól jelentkezhetnek a kozmikus szertartásra.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását