2024. április 26. - Ervin

Megverték Keira Knightley-t? Videóval!

A színésznő ezzel a videóval szeretné felhívni az emberek figyelmét a nők elleni erőszakra. Nálunk a kisfilmet is megnézhetik!
2009. április 3. péntek 07:47 - Kővári Adrienn
Az amerikai média hónapok óta a nőkkel szemben elkövetett erőszaktól hangos. Nem hiába, hiszen R&B sztárjuk, Chris Brown gondoskodott a témáról, amikor összeverte énekesnő barátnőjét, Rihannát még februárban.

Anglia szerette volna komolyabban megfogni a témát, hogy felhívják a nők figyelmét arra, hogy nem kell eltűrniük a zaklatást, hanem igenis tenniük kell valamit ellene. Nem szégyen, nem nekik megalázó, hanem annak, aki elkövette. Fel kell szólalni, s merni kell segítséget kérni.

A Women’s Aid készített a kedvelt színésznővel, Keira Knightley-val egy videót. Ők egy karitatív, erőszakellenes szervezet Angliában. A kisfilm tegnap eljutott a nagyközönséghez is. A videó az úgynevezett ACT kampány része, ami arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet. Lehetőség nyílik beszélgetésekre azoknak, akik úgy érzik, hogy szükségük van rá.

- Mindenképp szerettem volna elvállalni a Women’s Aid felkérését, mert szerintem az erőszak nagy problémája a társadalomnak, és azt akarom, hogy erről sokkal többet beszélgessünk. – mondta Keira Knightley. – Nem szabad azt hinnünk, hogy ha valaki erőszaknak van kitéve, vagy csak egyszer is bántalmazták, az nem jelent semmit se.

- Négy nőből egyet bántalmaznak, vagy már bántalmaztak, s hetente két nő hal bele az ilyesfajta erőszakba. Ezért kell szólni az emberekhez, hogy egy verekedés nem veszélytelen. Egy pofont sokan megbocsátanak, holott nem kéne. Ha így lenne, nem halnának bele ennyien.

A videóban Keira, Joe Wright-tal szerepel, ő az, aki bántalmazza a lányt, persze csak szimbolikusan.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását