2024. április 23. - Béla

Újszülött őssejtek

Fekete Pákó szomorú hírt kapott három hete testvérétől, aki Nigériában él. Kiderült, hogy a mulatós zenész édesanyjának Mariának mellrákja van. Három hónapos kisfia őssejtjei jelenthetik a felépülés esélyét.
2008. június 21. szombat 17:07 - Hírextra

- Már éppen azt mondogattam, hogy milyen boldog és szerencsés ember vagyok. Hiszen született egy gyönyörű fiam, megjelent a könyvem, minden oké körülöttem, a viharok is elültek, amikor kaptam a borzasztó hírt – meséli elcsukló hangon - Kétségbe estem, mert eddig eszembe sem jutott, hogy elveszíthetem szeretett édesanyámat. Aztán csak kérdezgettem magam, hogy miért pont én anyámmal kell megtörténnie és miért nem lehetek mellette? Panaszkodott az elmúlt hónapokban, hogy fáj a melle, ezért ment el az orvoshoz, aki megállapította a tényt. Egyelőre kemoterápiás kezelést kap, nem kellett levenni a mellét. Azt mondták még időben fordult orvoshoz. - mesélte Pákó.

Talán azért is, hogy ő is lássa milyen összetartó a család, az énekes és kedvese azonnal felajánlották a segítségüket.

- Amint felhívott anyukám, azonnal felajánlottuk neki Ágicával, hogy elküldjük neki az eltárolt őssejteket, amit levetettünk a kis Bence születésekor. Hálát adok az Istennek, hogy manapság már erre is van lehetőség, és örülök, hogy ilyen okosak voltunk, hogy éltünk is vele. Sosem hittem volna, hogy szükségünk lesz rá, ráadásul ilyen hamar. Az meg végképp meg sem fordult a fejemben, hogy az édesanyámnak lesz rá szüksége.  Amikor megemlítettem neki ezt a lehetőséget, nem tudta, hogy miről van szó, mert nálunk még nem elterjedt az őssejttel való gyógyítás. Mivel elég sok pénzbe kerül, hogy az eltárolt sejteket kiküldjük a cég segítségünkre volt abban, hogy eljuttassuk azokat Nigériába. Nagyon rendesek voltak velünk, örökre a lekötelezettjük leszek.

Pákó anyukája túl van a beavatkozáson, most lábadozik és mindenki izgul, hogy Maria felépüljön a gyilkos kórból.

- A napokban megvolt a műtét. Még kórházban van szegény. A család egy emberként aggódik és szorít, hogy Bencusnak sikerüljön megmenteni a nagyiját. Ha ez így lesz, akkor ő már három hónaposan igazi kis Superman lesz- reménykedett Pákó.

Forrás: Star magazin
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását