2024. június 15. - Jolán, Vid

A jeges bányatóban fürdött

A befagyott bányatóban mártózott meg egy férfi a Csongrád megyei Sándorfalván. A hideggel dacoló 50 éves férfi nem először próbált szembeszállni a fagyos vízzel. Korábban Schirilla György tanítványaként ilyenkor karácsonykor a Tiszát úszta át.
2007. december 26. szerda 21:04 - Hírextra
Egy kellemes úszásra készült, ám a befagyott tó miatt, egy hűsítő ülőfürdő lett a jeges próbatételből. Az 50 éves férfi több mint 8 percig üldögélt az alig 1 fokos vízben. Azt mondja nem sok trükk van a jeges fürdőzés mögött, csupán fokozatosan kell rá felkészülni és az orvosok tanításaival ellenkezően csak felmelegített testtel lehet csak a hideg vízbe beleugrani, különben nincs hőtartaléka a szervezetnek.

Juhász Sándor minden reggel jeges fürdőt vesz otthon az udvarán felállított 500 literes hordójában. Mivel az most befagyott, ezért döntött úgy, a sándorfalvi bányatóban frissíti fel magát. Azt mondja, a jeges fürdőzéssel ő nem különc akar lenni, csupán az immunrendszerét erősíti.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását