2024. április 28. - Valéria

Tekerj a Kapcsolatra!

Most először alakítanak ki őrzött, ingyenes "bringaparkolót" a Kapcsolat koncertre érkezőknek a rendezvény helyszínének szomszédságában a Városligeti Műjégpályán.
2008. június 20. péntek 11:11 - Hírextra
A tizenkettedik ingyenes könnyűzenei koncertet június 28-án tartják az 56-osok terén (volt Felvonulási téren), amelynek sztárvendége Carlos Santana mexikói származású gitárművész. A szervezők több százezer embert várnak Európa egyik legnagyobb zenei eseményére, akik ezúttal kerékpárral is érkezhetnek, ugyanis az est házigazdája és médiatámogatója, a Port.hu jóvoltából ezer kerékpár befogadására alkalmas parkoló áll a bringások rendelkezésre a Városligeti Műjégpályán. Használatához nem kell mást tenni, mint regisztrálni a port.hu honlapon június 25-ig.

A kerékpározás és az egészséges életmód mellé állt a T-Mobile is, amely elsőként a Kapcsolat koncerten mutatja be Kerékpáros Nagykönyvét. A kiadványba azoknak a látogatóknak a kézjegye kerül, akik egyetértenek a kerékpáros közlekedés, a testedzés és az egészséges életmód fontosságával - tudatta közleményében a szolgáltató.

A könyvet számos helyen mutatják még be - például a Duna Maratonon, a Szekszárdi Kerékpáros napokon, a Bükk Maratonon, a Mátra Maratonon, az Autómentes napon - abban a reményben, hogy "olvasói" mindenütt felismerik majd a gyűjtemény üzenetét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását