2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

TBC - S a sztárénekes?

Állítólag tbc-gyanús tüneteket produkál a napok óta kórházban kezelt brit énekes sztár, Amy Winehouse, ám kivizsgáltatni nem engedi magát.
2008. június 20. péntek 11:08 - Hírextra
A The Sun, a legnagyobb londoni bulvárlap pénteki beszámolója szerint a kábítószeres botrányairól is közismert, Grammy-díjas énekesnő rendszeresen vért köhög fel, és súlyos mellkasi fertőzése van.
A lap forrásai szerint az orvosokat Winehouse csontvázszerű soványsága és étvágytalansága is komolyan aggasztja, ugyanis ezek mind a tuberkulózis tünetei.

Az énekesnőnek emellett szívritmuszavarai is vannak, és állandó infúzión tartják.
Az egyik idézett "közeli barát" azt mondta a The Sunnak: Winehouse-ra rettenetes köhögési rohamok jönnek rá, amelyek során egy ideje vér is távozik, de a popsztár nem hagyja, hogy ezt a jelenséget kivizsgálják. A forrás szerint azonban az orvosoknak most már meggyőződésük, hogy tbc-s fertőzésről van szó, és különböző tesztekkel próbálnak bizonyosságot szerezni.

Amy Winehouse-t a hét elején szállították kórházba, miután londoni otthonában összeesett.
A The Sun felidézi, hogy az énekesnő már tavaly augusztusban is kórházi kezelésre szorult, amikor rohamot kapott egy "hatalmas drogos buli" után. A lap szerint akkor kábítószer-használat okozta "agyi problémákat" állapítottak meg nála.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását