2024. április 26. - Ervin

Átdolgozott Tankcsapda és LGT dalok

A Tankcsapda, az LGT és a Neoton dalai hangzanak fel júliusban és augusztusban a siófoki nagystrandon ismert hazai előadók feldolgozásában. A koncertekről készült felvételeket közvetíti majd a magyar MTV zenecsatorna.
2008. június 17. kedd 10:54 - Hírextra

A koncertfelvételek az MTV Icon című sorozat hazai változatában kerülnek a magyar nézők elé.
A tengerentúlon Janet Jackson, az Aerosmith, a Metallica és a The Cure dalait dolgozta át és énekelte el többek között Pink, Shakira, Kid Rock, Avril Lavigne, Snoop Dogg, a Limp Bizkit és a Korn.

A Neoton, az LGT és a Tankcsapda dalait a csatorna magyar adásából ismert, tehetséges hazai énekesek, zenészek és együttesek adják elő a nyár három különböző hétvégéjén.

A Coke Clubban július 5-én a Neoton, július 19-én az LGT, augusztus 2-án pedig a Tankcsapda dalai szólnak. Az MTV csatorna július 10-én mutatja be először a Neoton dokumentum- és koncertfilmet, amelyet július 24-én az LGT-ről, augusztus 7-től pedig a Tankcsapdáról készült összeállítások követnek.

A Neoton Família dalaiból többek között a Zorall, a Supernem, a Kozma Orsi - Behumi Dóra - Váczi Eszter trió, a Besh o droM valamint Gál Csaba Boogie és Bocskor Bíborka énekel.

LGT-sikereket ad elő például Frenk, Kovács Kati, a Heaven Street Seven, Varga Zsuzsa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra valamint Lovasi András (Kispál) és Leskovics Gábor (Pál Utcai Fiúk) duója.
A Tankcsapda dalait a KFT, Roy és Ádám, a Ladánybene 27, Péterfy Bori and Love Band, a Zanzibár és Harcsa Veronika dolgozza fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását