2024. május 5. - Györgyi

Többet vár a kapitány

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedett volt az osztrákok ellen hétfő este elért 1-0-s eredménnyel, s a negyeddöntőbe kerüléssel, ugyanakkor megjegyezte, a portugálok ellen sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, ha azt s
2008. június 17. kedd 10:57 - Hírextra
"Fontos győzelmet arattunk egy olyan mérkőzésen, melyen nagy nyomás alatt játszottunk" - fogalmazott a tréner, aki szerint futballistái csapatként jól működnek együtt.

Azzal kapcsolatban, hogy az első félidő végén őt és osztrák kollégáját, Josef Hickersbergert is felküldte a játékvezető a lelátóra, újságírókkal közölte: azt mondtam a negyedik játékvezetőnek, hogy szeretnénk nyugodtan végezni a munkánkat a kijelölt zónában, ennek lett a következménye a bírói döntés.

Hickersberger csapata az Eb-szereplését foglalta össze, amikor kijelentette: "többnyire jól játszottunk", miközben elismerte, hogy a megfogalmazott célt, a nyolc közé kerülést nem sikerült elérniük.

"Ma egy szenzációs szabadrúgással kaptunk ki" - érzékeltette, hogy szerinte az összképet tekintve, játékban nem maradtak alul a németekkel szemben.

Hasonló véleményen volt Andreas Herzog, Hickersberger segítője is, aki úgy vélte, sikerült nyomást gyakorolniuk a német védelemre, még ha ennél határozottabban is szerették volna ezt megtenni.

"Összességében az osztrák válogatott bizonyította, hogy képes futballozni, és hogy szerepe lehet a 2010-es világbajnoki selejtező sorozatban."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását