2024. május 18. - Erik, Alexandra

Villa marad Spanyolhonban

Az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon szereplő spanyol labdarúgó-válogatott egyik legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtó játékosa, David Villa visszautasította a nagy Roman Abramovics ajánlatát, és vagy a Barcelonában, vagy a Real Madridban
2008. június 16. hétfő 12:16 - Hírextra

Nem leszek Románé - írja a The Sun. A lap szerint David Villa visszautasította Roman Abramovics ajánlatát, így nem lesz a Chelsea futballistája a Valencia és a spanyol válogatott klasszisa. Villát és honfitársát, Fernando Torrest 65 millió fontért vásárolta volna meg a londoni kékek tulajdnososa, ám a spanyol játékos, aki négy találattal jelenleg vezeti az Európa-bajnokság góllövő listáját inkább a Real Madridhoz vagy a Barcelonához szerződne. A Daily Star beszámolója szerint David Bentley döntött: elhagyja a Blackburn-t.

A David Beckham utódjaként emlegetett játékos ára nagyjából 15 millió fontot kóstál, és Angliában a Liverpool, a Tottenham, a Manchester City és az Aston Villa is harcba szállhat a 23 éves angol középpályásért. Bentley szíve szerint olyan klubhoz igazolna, ahol lehetőség lenne az európai kupaszereplésre is.

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását