2024. április 20. - Tivadar

Letiltotta riválisát

Letiltotta a falubuszról egykori politikai ellenfelét Somogyhatvan polgármestere. A település első embere nem engedte, hogy a nő felszálljon a buszra. Ezzel pedig megsértette az egyenlő bánásmód követelményét - állítja az ügyben eljáró Egyenlő Bánásmód Ha
2008. június 16. hétfő 07:59 - Hírextra
Nagy Gabriella a falubusszal szeretett volna többször is átjutni a közeli településre. A sofőr azonban egyik napról a másikra egyszerűen nem engedte, hogy felszálljon. A polgámester ugyanis szólt neki, hogy ne engedje fel.

Az egykori politikai ellenfél az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. A szervezet kimondta: a polgármesternek nincs joga letiltani a nőt a buszról. Ezután Nagy Gabriella újra megpróbált felszállni a falubuszra, sikertelenül. A sofőr megint nem engedte fel. Ezért újra az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. Arra kéri a szervezetet, hogy ha kell, akár rendőri segítséggel kényszerítsék rá a polgármestert, hogy engedje fel őt a buszra.

Az ügy kapcsán a polgámestert nem sikerült elérni.
Forrás: Híradó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását