2024. április 29. - Péter

Kerekasztalt szeretne a Fidesz

Szociális kerekasztal összehívását szorgalmazza a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a társadalmi, szociális feszültségek kezelésére, enyhítésére - jelentette be Ódor Ferenc (Fidesz) a megyei közgyűlés elnöke hétfőn Miskolcon.
2008. június 16. hétfő 14:35 - Hírextra
A helyi önkormányzatok és a szociális szakma képviselőit, háttérszervezeteit invitálják közös gondolkodásra, egyeztetésre, közös álláspont kialakítására - mondta a sajtótájékoztatón Ódor Ferenc.

Közlése szerint a szociális kerekasztal résztvevői a szociális ellátórendszer jobbítására kidolgozhatnak egy olyan, pártpolitikai szempontból semleges tervezetet, amely ősszel a parlament elé kerülhet.

Ódor Ferenc emlékeztetett arra, hogy a monoki önkormányzat kezdeményezését -, amely szerint a segélyek, szociális támogatások juttatását feltételhez kötik - több más település is átvette, a Szerencsi Többcélú Kistérségi társulás tizennyolc településének polgármestere pedig a családtámogatási rendszer átgondolását szorgalmazza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását