2024. április 18. - Andrea, Ilma

Timberlake vicces micsodája

Britney és Cameron Diaz exe fecskében vonul be a filmtörténelembe. Mike Myers pikáns titkot árult el Justin Timberlake-ről: a The Love Guru című, a héten megjelenő mozi forgatásán a popsztárral együtt dolgozott színész azt mondja, Timberlake intim méretei
2008. június 16. hétfő 14:32 - Hírextra

Britney és Cameron Diaz exe fecskében vonul be a filmtörténelembe. Mike Myers pikáns titkot árult el Justin Timberlake-ről: a The Love Guru című, a héten megjelenő mozi forgatásán a popsztárral együtt dolgozott színész azt mondja, Timberlake intim méretei enyhén szólva is zavarba ejtőek!

A film során a színészként szárnyait bontogató énekes egy vicces, "mindent a szemnek" típusú fecskében látható. A jelenet felvétele állítólag nem volt zökkenőmentes, a stábtagok ugyanis alig tudták abbahagyni a röhögést Timberlake extra méretű, falatnyi úszónadrágból kikívánkozó férfiassága láttán.

"Speciális effekteket kellett használni, hogy lecsökkentsék a méretét" - viccelődött Myers.

Timberlake falloszáról hasonlóképp vélekedett a mozi egyik másik szereplője, Verne Troyer is. "Tulajdonképpen nem kellett élőben látnom, hála az jó égnek! Felvételről nézni is elég volt. Helyette is cikinek éreztem a dolgot" - mondta.



Forrás: hiradó.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását