2024. április 19. - Emma

Új utakon a kozmetikai sebészet

Szilikonbeültetéssel megnagyobbított mellek egy futballsztár barátnőjének, korosodó hollywoodi színésznők teljesen feszesre húzott arcbőrrel - mind a múlté lehet hamarosan. A kozmetikai sebészet a szépségápolás és a fiatalítás interdiszciplináris orvostud
2008. június 12. csütörtök 11:07 - Hírextra

Az Új Kozmetikai Sebészet jelentős részben a helyi érzéstelenítéssel végzett, gyengéd sebészetre támaszkodik, amelyben minimális a testfelületen való áthatolás. Jó példa erre a mikrokanüllel történő zsírleszívás. Könnyű dolgozni a zsírszövettel, és a test vagy az arc nagy pontossággal alakítható, a szükséges utókezelés minimális.

A másik pillér, amelyen az Új Kozmetikai Sebészet alapszik, a test saját őssejtjeinek felhasználása. Ez szilikon felhasználása nélküli tartós mellnagyobbítást tesz lehetővé, és mellette teljesen elavulttá válnak az olyan műtétek, mint a különböző töltőanyagokkal történő, szabványos arcfelvarrás, az ajakkorrekció vagy a ránckezelés. Az őssejtről bebizonyosodott, hogy képes a helyi hatások azonnali megújítására és regenerálására, és sok esztétikai kezelésnél alkalmazható.

Az Új Kozmetikai Sebészet harmadik pillére a Hormonális Regeneráció. Sok, látszólag "természetes" kozmetikai és működésbeli probléma - amelyet az öregedéssel hoznak összefüggésbe - valójában valamilyen idült hormonelégtelenség tünetegyüttese. Leegyszerűsítve: a korai "öregedés" egy gyógyítható hiánybetegség. Biológiailag azonos hormonok felhasználásával a páciens hormonszintje visszaállítható a nála optimális értékre. A belülről történő regeneráció és a fiatalítás után az illető 15 évet letagadhat a korából, megjelenése sugárzó, állóképessége jobb.

- Az Új Kozmetikai Sebészetben rejlő hatalmas lehetőségek ezeknek a kezelési stratégiáknak a kombinációjában rejlenek - mondja DDr. Heinrich, a kozmetikai orvostudomány, a szépségápolás és az öregedés elleni küzdelem szakértője, aki bécsi központtal vezeti klinikáját. A legtöbb kozmetikai probléma optimálisan kezelhető ezzel a módszerrel, és tökéletesen természetes eredményeket hoz - teszi hozzá.

További információ kérhető a www.ddrheinrich.com internetes oldalon.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását