2024. április 30. - Katalin, Kitti

Támogatják Gyeneseit a somogyiak

A Somogyért Egyesület elnöksége határozottan támogatta, hogy Gyenesei István független országgyűlési képviselő, a Somogyért Egyesület elnöke, fogadja el a miniszteri felkérést - áll a Somogyért Egyesület ma kiadott közleményében.
2008. június 12. csütörtök 10:20 - Hírextra
Nyilatkozat

A Somogyért Egyesület elnöksége határozottan támogatta, hogy Gyenesei István független országgyűlési képviselő, a Somogyért Egyesület elnöke, fogadja el a miniszteri felkérést. Tettük ezt, abban a meggyőződésben, hogy az önkormányzati miniszteri poszt egész Somogy számára megtisztelő elismerés, lehetőség.

Az elmúlt időszakban megdöbbenéssel szembesültünk azzal, hogy a megyei közgyűlés elnöke Gelencsér Attila, gátlástalanul, a politikai játékszabályokat és az erkölcsi normákat felrúgva, olyan lejárató kampányba kezdett, amely a rendszerváltás óta példa nélküli, és amely a polgári demokráciákban elfogadhatatlan.

Elfogadhatatlannak tartjuk, ha az ellenfelet ellenségnek tekintik, ha a másik fél minden alapot nélkülöző lejáratása a cél. Elfogadhatatlan, hogy a politikai rivális emberi, morális megsemmisítése áll törekvésük középpontjában. Elfogadhatatlan, ha a megye lakóinak nagy többsége által elismert valós eredmények besározása a cél.

Elnökségünk, és közgyűlési frakciónk határozottan visszautasítja az alaptalan rágalmakat és a tények elferdítésén alapuló hamis állításokat, amelyeket a jobboldali média kriminalizált. E politikai ámokfutás megbotránkoztat minden józanul gondolkodó polgárt. Erkölcsileg pedig végképp elfogadhatatlan, ha egy politikus családtagjait is igaztalan támadás éri.

Határozottan kiállunk Gyenesei István, a Somogyért Egyesület elnöke, önkormányzati miniszter mellett, aki eddigi munkájával a somogyi emberek javát szolgálta. Felszólítjuk mindazokat, akik e minősíthetetlen kampányban részt vettek, részt vesznek, vagy ehhez segítő kezet nyújtanak, hogy fejezzék be méltatlan rágalomhadjáratukat!

a Somogyért Egyesület elnöksége és megyei közgyűlési frakciója
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását