2024. április 20. - Tivadar

Nemzetközi adókonferencia Budapesten

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete rendezésében 2008. június 12-13-án második alkalommal kerül megrendezésre az Adózás Európában című nemzetközi adókonferencia a Ramada
2008. június 11. szerda 14:32 - Hírextra
A kétnapos rendezvényen az európai adóharmonizációs folyamatról, Magyarország versenyképességéről, a környező országok adórendszeréről és a transzeferárakkal kapcsolatos problémákról hallgathatnak előadásokat a résztvevők.

Elfogadta meghívásunkat és a plenáris ülésen előadást tart többek között Kovács László EU biztos, Dr. Szikora János APEH elnök, Dr. Bod Péter Ákos egyetemi tanárés Pitti Zoltán kutatóü professzor is. Őket követően az egyes európai országok adózásával foglalkozó szakemberektől nyerhetünk betekintést a legaktuálisabb kérdésekbe. A rendezvény díszvendége 2008-ban Németország lesz. A második napon a transzferár szabályozás témakörének hazai szaktekintélyei, tanácsadó cégek vezetői és a szakmai kamarák képviselői tartanak előadásokat.
A szakmai előadások mellett június 12-én (csütörtökön) 12.00 órakor a konferencia helyszínén sajtótájékoztatóra is sor kerül, melyen előadóink közül részt vesz

Keller László (PM államtitkár),

Szikora János (APEH elnök),

Bod Péter Ákos (egyetemi tanár) és

Pitti Zoltán (kutató professzor) is.


Június 13-án (pénteken) 10 órakor sajtótájékoztatót tart:

Kovács László (EU adó- és vámügyi biztos),

Gémesi Péter (Deloitte Zrt. senior manager),

Mekler Anita (PWC Kft. senior manager),

Szabó Dénes (Ernst & Young Tanácsadó Kft. partner)
Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását