2024. április 27. - Zita

Speciális cigaretta-csempész kerékpárok

Speciális csempészbicikliket eszkábált egy társaság Tarpán, hogy elkerüljék a magyar-ukrán határ térségében gyakori közúti járműellenőrzést és zavartalanul szállíthassák a szomszédos országból illegálisan behozott dohányárut - értesült az MTI rendőrségi f
2008. június 9. hétfő 15:51 - Hírextra
A leleményes csempészek cigarettáskartonok feltűnés nélküli fuvarozásához készítettek házilag csomagtartókat a kerékpárokra, s nem is akármilyen mennyiségű dohányárut halmoztak fel az egyik háznál, ahol végül lebuktak.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a távirati iroda munkatársának megerősítette: az egyik tarpai portán, ahová bejelentés alapján mentek ki a rendőrök még pénteken, 17 500 ukrán zárjegyes cigarettát találtak.

A több mint tízmillió forint értékű dohányáru mellett előkerült nyolc olyan kerékpár is, amelyeket a speciális csomagtartókkal felszereltek.

A rendőrség cigarettát és a bicikliket lefoglalta, s az ügyet átadta a büntetőeljárás lefolytatására az illetékes Vám- és Pénzügyőrségnek - tette hozzá a főhadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását