2024. március 29. - Auguszta

Aerobic a vízben

A fitness áthelyezte magát a vízbe. Derékig a vízben mindent lehet csinálni, kivéve úszni. A maratoni futáshoz vannak mozgó szőnyegek, amelyek kizárólag mechanikus erővel működnek, pedálozáshoz víz alatti biciklik, bokszkesztyűk a vízi bokszhoz, labdák a
2008. június 9. hétfő 09:14 - Hírextra
A vízi fitnesst művelő öltözéke hasonlít az edzőteremben használatoshoz. Márkás edzőcipő - mezítláb nem ajánlatos, mivel a lábhoz ütődő sportszerek bajt okozhatnak - kipárnázott trikó, nadrág és különleges fémszálas zokni.

Kisebb fáradtságot okoz, mégis hatásos a víz ellenállása miatt. Nem mindenki tud úszni, viszont a vízi fitness mindenki számára elérhető. Relaxálóbb, mint az edzőterem és különösen ajánlott azoknak, akiknek gerincproblémáik vannak - nyilatkozta a Corriere della Sera című olasz napilapnak a Rimini vizi fitnessközpont egyik vezetője.

Akik a szépérzéküket is ki akarják elégíteni, már van aerobik és vízi musical is, olyan vízi torna, amelyhez tánckoreográfiát komponáltak. Békalábakkal felszerelkezve lehet lejteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását