2024. április 29. - Péter

Angyalok és démonok forgatnak a Vatikánnál

Megkezdődött Dan Brown Angyalok és démonok című bestsellere filmváltozatának forgatása Tom Hanks és Ayelet Eurer izraeli színésznő főszereplésével Rómában, a Vatikán szomszédságában, az impozáns Piazza del Popolón.
2008. június 8. vasárnap 16:32 - Hírextra
A filmet az Oscar-díjas Ron Howard rendezi, aki már Brown "A Da Vinci kód" című filmjét is rendezte.
Az 51 éves hollywoodi filmszínész ezúttal is Robert Langdon professzort alakítja és akárcsak A Da Vinci kód, ez a film is egy gyilkossággal kezdődik. Az áldozat ugyan nem a párizsi Louvre igazgatója, hanem egy Genfben élő atomtudós, aki azelőtt teológusként dolgozott. A tettes kiderítése végett Langdon fogadott lányával, Vittoria Vetrával együtt Rómába utazik és ott nyomára akad egy titkos szövetségnek, amelynek célja a Vatikán elpusztítása.

A forgatás néhány hét késéssel kezdődött az amerikai film- és televíziós szerzők sztrájkja miatt. A tervek szerint négy hónapig tart és helyszíne az Egyesült Államok mellett főleg Róma és annak környéke - a Piazza del Popolo, a Piazza Navone, a Szent Péter tér és a Fiumicino repülőtér.
Az "Angyalok és démonok" előreláthatólag 2009 tavaszán kerül bemutatásra a mozikban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását