2024. május 17. - Paszkál

Fidesz reagálás: Burány hazudik

"Burány Sándor ma tovább folytatta a hazugság politikáját. Lehet, hogy a szocialista párt vezetői és a milliárdosok számára nincsen válság Magyarországon, ugyanakkor a magyar emberek, a családok és a nyugdíjasok napról-napra nehezebben élnek."
2008. június 8. vasárnap 16:26 - Hírextra
Az elmúlt néhány hétben emelkedett a gáz, a villany, az élelmiszerek és az üzemanyag ára, jelentősen mélyítve a Gyurcsány-kormány által előidézett szociális válságot. A reálbér tavaly 5 százalékkal, a nyugdíjak reálértéke pedig 3,8 százalékkal csökkent, amivel a kormány tavaly 30 ezer forintot vett el minden nyugdíjastól. A Fidesz garantálja, hogy meg fogja védeni a nyugdíjak reálértékét, a következő polgári kormány minden eszközt be fog vetni az áremelkedések megfékezése érdekében és véget fog vetni annak a tarthatatlan gyakorlatnak, hogy az állami nagyberuházások költségei hónapról-hónapra drámai mértékben növekednek.

Cser-Palkovics András
a Fidesz helyettes szóvivője

Kiadó: FIDESZ frakció
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását