2024. április 20. - Tivadar

A kultúra felé nyit a sportcsarnok

A jövőben az eddiginél jóval több kulturális rendezvényt szervez a nyíregyházi sportcsarnok: idén nyáron könnyűzenei koncertekre, hangversenyre és musical estre várják a közönséget, de rossz idő esetén a Happy Art Fesztivál koncertjeinek is a létesítmény
2008. június 6. péntek 12:37 - Hírextra
A kultúra felé nyitás első nagyszabású rendezvénye június 15-én lesz, Folytassuk a fesztivált! címmel, amely a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált! című műsorának amolyan utókoncertje - mondta Máthé Csaba, akit június 1-jén ötéves időtartamra neveztek ki a szabolcsi megyeszékhely Bujtosi Szabadidő Csarnoka vezetőjének.

A tévés fesztivál döntőjének résztvevői közül öt előadóművész lép fel a nyírségi nagyvárosban: Tóth Vera, Auth Csilla, Pély Barna, Luigi és Majsai Gábor, akiket az Abrakazabra együttes kísér majd. A műsorvezető Dévényi Tibor lesz.

Augusztus 20-án a világhírű nyíregyházi Cantemus Kórus ünnepi hangversenyének ad otthont a szabolcsi sportcsarnok, ahol 900 kórustag lép majd színpadra.

Az Európa-hírű Happy Art Fesztivál koncertjeinek "tartalék létesítménye" lesz szeptember első hetében a csarnok, rossz idő esetén ott lépnek fel a zenekarok, közöttük a rendezvény világhírű résztvevői, akiknek nevét egyelőre még titokként kezeli a szervező nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház.

Szeptember 12-én Nyitó Sulipartyt rendeznek, Magyarország egyik legnépszerűbb kemény rock csapata, a Tankcsapda fellépésével. November 17-én Ákos vendégszerepel színpadi show-jával a sportcsarnokban, míg december 12-én Retro Party lesz, Korda György és Balázs Klári, Horváth Charlie, Somló Tamás, Demjén Ferenc, Fenyő Miklós, a Neoton Família, valamint Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar közreműködésével.

A nyíregyházi születésű Mészáros Árpád Zsolt színművészt musical estre, míg Presser Gábort önálló koncertre várják Nyíregyházára, fellépésük szervezése természetesen már tart - tette hozzá az igazgató.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását