2024. május 12. - Pongrác

Túl sokat fecsegett Clooney-val való kapcsolatáról

Fény derült az okra, ami miatt George Clooney és Sarah Larson kapcsolata véget ért. Hollywood egyik legsármosabb szépfiújával járhatott, de neki ez sem volt elég: Sarah Larson híres akart lenni.
2008. június 6. péntek 12:40 - Hírextra
A 29 éves nő és a megrögzött agglegény hírében álló színész eleinte jól kijött egymással, Clooney-t még az sem zavarta, hogy szerelméről kompromittáló fotók jelentek meg a magazinokban.

Sarah Larson azonban óriási hibát követett el, amikor nem elégedett meg a „George Clooney barátnője” státusszal. A pincérnő ugyanis minden lehetséges alkalmat megragadott arra, hogy magát mutogassa, illetve hogy az újságok címlapjain szerepelhessen. Még testőrt is fogadott, annyira nagy sztárnak érezte magát.

A legnagyobb butaságot akkor vitte véghez, amikor a kapcsolatukról is fecsegni kezdett. Azt hitte, ezzel bebiztosítja magát a hírességek között. – Sztár akart lenni, George azonban nem akarta a nyilvánosság előtt élni a privát életét – árulta el a lány barátnője. A színész ezért szomorúan bár, de úgy döntött, véget vet a kapcsolatnak.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását