2024. május 4. - Mónika, Flórián

A sajtó Cannavarót siratja

Az olasz sajtó sokkos állapotban számolt be arról, hogy hétfői bokaszalag-szakadása miatt kihagyja az osztrák-svájci Európa-bajnokságot Fabio Cannavaro, a világbajnok labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
2008. június 3. kedd 14:27 - Hírextra
La Repubblica:

"Olaszország sokkos állapotban, Cannavaro kidőlt. Milyen abszurd, hogy így kell kihagynia az Eb-t! A csapat Badenbe érkezésekor kezdődött ünnep nem is végződhetett volna rosszabbul. Elvesztettük a kapitányunkat, Donadoni mester pedig szembesült az első problémával. Cannavaro szalagjai úgy törtek ketté, mint a száraz faág, és máris vége az Eb-jének. A sérülés súlyosságát növeli, hogy Fabio már nem fiatal, és nehéz szezonon van túl a Real Madriddal."

La Gazzetta dello Sport:

"Cannavaro harcképtelen: súlyos bokasérülést szenvedett, ezért haza kell térnie. Donadoninak új védelmi stratégiát kell kidolgoznia, az Azzurrik útja Bécsbe sokkal nehezebb lesz, mint vártuk. Ráadásul Materazzi sem tökéletesen egészséges."

Corriere dello Sport:

"Cannavaro - viszlát, Eb! Kemény csapás a válogatottra az első ausztriai edzésen. Ha aranyérmet nyerünk, a kapitány nem emelheti magasba a kupát. A vb hőse nem lesz ott az Eb-n. Olaszország nemcsak a legjobb játékosát, hanem a kapitányát is elvesztette."

Tuttosport:

"K.o. a bokának, Olaszország kapitány nélkül. Rossz előjelekkel indul az ausztriai küldetés. Donadoni a fiorentinás Alessandro Gamberinivel pótolta Cannavarót, és felül kell vizsgálnia a stratégiáját."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását