2024. április 16. - Csongor

Kétkerekűekre szakosodott rablópáros

Tizenhét kerékpárt, illetve motorbiciklit lopott el Hódmezővásárhelyen az a két férfi, akiket éjszaka fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.
2008. május 30. péntek 12:07 - Hírextra
Szenti Szabolcs elmondta: a 22 éves és a 30 éves többszörösen büntetett, helybeli férfit összesen 15 kerékpár, egy segédmotoros kerékpár és egy nagymotor eltulajdonításával gyanúsítják.

Az elkövetőket csütörtökön éjszaka fogták el, mikor újabb portyán voltak: a belváros két társasháza előtti kerékpártárolóból összesen hat biciklit és egy segédmotoros kerékpárt tulajdonítottak el úgy, hogy levágták róluk a lakatot.

A megerősített közterületi szolgálatnak és a forró nyomon elvégzett adatgyűjtésnek köszönhetően a vásárhelyi járőrök még az elkövetés helyének közelében elfogták a két férfit - tette hozzá a szóvivő.

A házkutatások során valamennyi eltulajdonított kétkerekűt lefoglalták a rendőrök. A gyanúsítottak kihallgatásuk során további kilenc kerékpár és egy nagymotor eltulajdonítását is elismerték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását