2024. május 21. - Konstantin

Szabálytalankodó tehergépjármű-vezetők

A sofőrök csaknem 6 százalékát érték szabálysértésen a rendőrök, annak a közlekedésbiztonsági akciónak a során, amelynek keretében tehergépjárműveket ellenőriztek Hevesben - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.
2008. március 20. csütörtök 15:37 - Hírextra
A 408 megállított teherautós közül 23-nál állapítottak meg szabályszegést - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ugyanakkor pozitívumként értékelte a rendőrség, hogy egyik gépkocsivezető sem bizonyult ittasnak - tette hozzá Soltész Bálint.

A leggyakoribb szabálytalanság a szükséges fuvarozási okmányok hiánya vagy hiányossága volt. Ezért hét esetben bírságoltak a rendőrök.

Hat esetben a megengedett sebesség túllépését állapították meg, három gépjárművezető pedig nem tartotta be az előírt pihenőidőt.

A többiek más szabálytalanságokat követtek el, de ezek egyike sem volt olyan súlyos, hogy a hatóságnak a helyszínen be kellett volna vonnia a vezetői engedélyt - összegezte a közlekedésbiztonsági akció eredményét a sajtószóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását