2023. december 7. - Ambrus

Két egypetéjű ikerpárt szült

Négyes ikreket hozott világra egy nigériai asszony a Baltimore-i Sinai kórházban. Az eset különlegességét az adja, hogy a négy pici két egypetéjű ikerpárból áll.
2008. május 26. hétfő 08:04 - Hírextra

A 40 éves Nelly Itula császármetszéssel szülte meg a két kislányt és a két kisfiút. A kislányok súlya valamivel több mint két font (1 font = 453,6 gramm), a kisfiúké pedig három font.

A kórház tájékoztatása szerint az asszony tavaly decemberben érkezett az Egyesült Államokba, hogy meglátogassa testvérét. Ekkor derült ki, hogy állapotos, s az orvosok egészségügyi okokból azt tanácsolták neki, hogy maradjon Amerikában.

Férje, Frederick Itula szombaton érkezett meg Nigériából Baltimore-ba. A házaspárnak eddig nem volt gyermeke, s a nő meddőségi kezelésben részesült.

Az újszülöttek jól vannak, de intenzív osztályon ápolják őket. A család arra készül, hogy visszatér Nigériába, mihelyt az orvosok szerint kockázatmentesen utazhatnak a gyerekek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását