2024. április 19. - Emma

1800 nő süttette magát a Műjégen

Bár még nem hivatalos az eredmény, úgy tűnik a Városligeti műjégpályán szombaton sikerült megdönteni a városi napozás Guinness-rekordját. Az ország első napfürdő partiján ugyanis több mint 1800 hölgy regisztrált, szemben az eddigi rekorderrel az ausztráli
2008. május 25. vasárnap 07:02 - Hírextra
Termes Nóra, a rendezvényt szervező IBUSZ marketingvezetője elmondta, eddig körülbelül 7 ezren látogattak el a homokos stranddá varázsolt fővárosi műjégpályára, közülük nevezett be a rekordkísérletre az 1800 hölgy. A látogatók délelőtt 11 óra óta számos programon vehetnek részt, így például a helyszínen strandfocizhatnak és strandröplabdázhatnak. Lezajlott a bikini divatbemutató, délután 4 után kezdődtek a koncertek, amelyeken fellépett az Anselmo Crew, a United és a Ladánybene 27 együttes is. A jó hangulatról a Bagi-Nacsa páros gondoskodott.

A városi napozás Guinness-rekord kísérletet a szervezők azért rendezték csak délután 3 után, hogy ne tegyék ki a résztvevőket a kritikus UV sugárzásnak. Termes Nóra elmondta: a káros hatások elkerülése érdekében bárki, aki kért, ingyen kapott naptejet, eddig több ezret osztogattak szét.

Az 1800 résztvevő közül este 6 órakor sorsolták ki azt az 50 nyertest, aki partnerével még 8 napig folytathatja a napozást, hiszen őket különgéppel Korfura viszik.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását