2024. április 24. - György

Az MDF kampányba kezd az adóreformért

Kéthetes kampányba kezd az adóreform érdekében a Magyar Demokrata Fórum - jelentette be a párt parlamenti frakcióvezetője, Herényi Károly pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. május 23. péntek 13:43 - Hírextra

A politikus a Mikszáth Kálmán téren leleplezte a "Egy kulcs a megoldáshoz: szja 18 százalék" feliratú plakátot, amelyet a kampány részeként a tervek szerint elvisznek minden megyei jogú városba. Herényi Károly indoklásként elmondta, hogy Magyarország ideje drága, nem tud még két évet várni.

Makay Zsolt, az MDF alelnöke a kampány technikai részleteit ismertetve közölte: 170 óriásplakáton és 100 egyéb felületen jelennek majd meg a következő két hétben. Az MTI kérdésére hozzátette: a most bemutatott utánfutóra szerelt óriásplakát hétfőn valószínűleg Salgótarjánból indul és a kampány végén Budapestre érkezik vissza. Az alelnök azt is elmondta, hogy a kampány költsége áfa nélkül 3 millió forintot tesz ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását