2024. május 2. - Zsigmond

Vászonra kerül Az alkimista

Filmre viszik Paulo Coelho bestsellerét, Az alkimista című regényt. A brazil író 56 nyelvre lefordított és világszerte több mint 65 millió példányban eladott könyvének megfilmesítését az amerikai filmproducer, Harvey Weinstein jelentette be vasárnap Canne
2008. május 20. kedd 07:01 - Hírextra
A 60 millió dolláros (9,5 milliárd forint) költségvetéssel készülő film munkálatai várhatóan még idén elkezdődnek. A mozi rendezője a Mátrix-filmekből is ismert Laurence Fishburne lesz, aki egyben szerepet is vállal az alkotásban, amelyet Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában forgatnak majd. A főszereplőt alakító fiút még keresik Spanyolországban és Latin-Amerikában.

Harvey Weinstein bejelentése szerint Coelho nagyon boldog, hogy a könyvét a szándékainak megfelelően viszik filmre. A húsz évvel ezelőtt született regény egy andalúziai pásztorfiúról, Santiagóról szól, aki szülőföldjéről, Spanyolországból Egyiptomba utazik, miután azt álmodta, hogy kincset talál majd ott. Útközben találkozik egy titokzatos alkimistával, és sokat tanul az életről, a szerencséről, az álmok megvalósításáról, miközben elnyeri az igaz szerelmet.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását