2024. április 29. - Péter

Letartóztatták a detektívet

Dennis Farina, aki Joe Fontana detektívet játszotta az Esküdt ellenségek című sorozatban, valószínűleg elfelejtette, hogy a való életben nem hordhat pisztolyt magánál. A színészt a los angelesi International Airport-nál kapcsolták le a zsaruk, mert megtöl
2008. május 20. kedd 07:05 - Hírextra
Farina utazótáskájában találták meg a rendőrök a 22-es félautomata fegyvert, amikor a színész épp a biztonsági ellenőrzésen esett át.

- Farina igen apologetikus és együttműködő volt a hatósággal – írja a rendőrségi nyilatkozat. – Habár nincs érvényes papírja arról, hogy fegyvert hordhatna magánál.

A színésznek 25.000 dolláros óvadékot kellett fizetnie, amit később, amikor a hatóság rájött, hogy engedély nélkül hordott magánál fegyvert, felemeltek 35.000 dollárra.

Farina állítja, fogalma sem volt, hogy a 22-es kaliberű pisztolyának lejárt a regisztrációja, ezért hordta magánál nyugalommal.

A színész, aki korábban egyébként chicagói rendőrtiszt volt, a nyolcvanas évek közepén kezdett színészkedni. Legutóbbi filmje az Ashton Kutcher- Cameron Diaz komédia, a Míg a jackpot el nem választ.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását