2024. április 29. - Péter

Ismét pincefesztivál Etyeken

Az egyik legfiatalabb és legnépszerűbb borfesztivál az etyeki, amelynek szervezői kezdetektől fogva kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségnek. A május 24-25-i hétvégén ugyancsak ez a szándékuk.
2008. május 20. kedd 18:46 - Hírextra

Itt a leghíresebb magyar borászokkal lehet találkozni és természetesen nedűikkel is, amelyek kóstolása és vásárlása a kétnapos fesztivál fő programja.

A rendezvényre csak a legjobb borászok kapnak meghívást, akiket az Etyeki Borút Egyesület tagjai látnak vendégül a pincéjükben. Az ő boraik minőségéért vállalnak garanciát a szervezők - ezeket a pincéket külön logóval jelölik. De másfajta borokat is lehet természetesen kapni.

A hegy leve mellé nemcsak borkorcsolyát kínálnak, hanem színes szórakoztató programokat is, A nagyszínpadon fellép többek között a Black II Black, Harcsa Veronika és a Hot Jazz Band is.

Az autós forgalmat idén is elterelik, a fesztiválra érkezőket kisbuszok szállítják a környék parkolóiból és buszmegállóiból a falu területére.

További részletek a www.pincefesztival.hu honlapon tudhatók meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását