2024. március 29. - Auguszta

Pszichológusból műsorvezető

A Csak Csajok nézői már megszokhatták, hogy lelki jellegű kérdésekben Belső Nórát faggatták, ezúttal ő kérdez.
2008. május 19. hétfő 21:09 - Hírextra
Dr. Belső Nóra 1993 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgozik. Meggyőződése, hogy a lélekkel foglalkozni egyet jelent a mások iránti nyitottsággal, érzékenységgel. Munkája közben sokszor tapasztalta, hogy az emberek problémái nem köthetők egyetlen betegséghez, hanem tágabb szemléletű segítségre van szükségük.

Praktizáló orvosként leginkább a hangulatbetegségek területén mélyítette el tudását. A gyógyító munka mellett másik fontos tevékenysége a kutatás. Vallja, hogy az egészséges társadalom alapja az egészséges lelkű ember és család. Ebben a szellemben dolgozik és gyógyítja pácienseit.

Az elmúlt hetekben, hónapokban több ízben és még több témában kérdezték a műsorvezetők és faggathatták a nézők különböző témákban. Dr. Belső Nóra, klinikai szakpszichológus adott már tanácsot, látens alkoholizmussal, depresszióval, vagy épp pánik betegségekkel kapcsolatban. A következő öt napban is igyekszik minél több kérdést nemcsak megválaszolni, hanem feltenni is.

- Nem is magára a műsorvezetésre, hanem sokkal inkább a témákra készülök. Szeretnék minél több lelki jellegű problémát érinteni, remélem sikerül pár szakértőt meginvitálni. Jó néhányszor voltam vendég az RTL Reggeli stúdiójában, így a műsorvezetés technikai részét már nagyjából ellestem, szóval ettől egyáltalán nem tartok. Magánemberként engem is érdekelnek a csajos dolgok, mint például a szépségápolás vagy a főzés. Mindig is szívesen próbáltam ki egy-egy új receptet.

Belső Nóra még annyit elárult, hogy a gyermeknevelés illetve a mindennapi félelmeink biztosan előkerülnek a következő adásokban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását