2024. április 25. - Márk

Átok ül az új Transformers filmen

Újabb súlyos baleset hátráltatja a Transformers harmadik részének forgatását.
2010. október 15. péntek 12:23 - HírExtra
Egy súlyos félreértés történt az akciójelenetek kivitelezése közben. Az egyik autobotot, Bumblebee-t, vagyis Űrdongót „játszó" Chevrolet Camaro a felvétel alatt nekiütközött egy rendőrautó oldalának. A zsaruk nem tudtak a veszélyes forgatásról, ezért az egyik szirénázó rendőr leakarta kapcsolni a száguldozó „ámokfutót”.

A Camarót vezető kaszkadőr olyan nagy sebességgel száguldozott, hogy szerencsétlenségére már nem tudott időben megállni. A film izgalmas jeleneteit szolgáló Űrdongó eleje ripityára tört. Még szerencse, hogy a filmkészítők és a kaszkadőrök éberen ügyeltek a biztonságra, így az alaposan bekötött kaszkadőr teljesen sértetlen maradt. A figyelmetlen rendőr már ennél sokkal nagyobb bajba került. Őt a mentő vitte kórházba, bár ha hihetünk a híreknek, akkor ő sem szenvedett súlyos sérüléseket.

A forgatásokat balesetek övezik. Ez már a második alkalom, hogy valami váratlan gikszer történt a nagysikerű filmsorozat alkotó folyamatában. Két hónappal ezelőtt egy fiatal kaszkadőrlány szenvedett súlyos agykárosodást, amikor egy autós jelenetet kivitelezett és közben hatalmasat karambolozott. A szerencsétlen eset megbénította a felvételeket és ezért két hetet állt a forgatás. A történtekkel kapcsolatban még mindig folyik a vizsgálat. Először mindenki az akciót rendező vezető kaszkadőrt hibáztatta, akit azóta már felmentettek, és bebizonyosodott, hogy őt egyáltalán nem terheli felelősség.


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását