2024. május 12. - Pongrác

Erősebb orgazmusra vágysz?

Természetesen forróbb szexuális életet szeretnél – de ehhez több kell, mint szexis fehérnemű vagy gyertyafény. Jó hírünk van: kipróbált és bevált módszereink vannak arra, hogy hogyan legyen nagyszerű orgazmusod.
2008. május 19. hétfő 21:17 - Hírextra
Tehát készülj fel a javaslataink segítségével egy heves szexre, ami még a párod is meglepi. Nyugodtan nyomtasd ki a cikket és vidd magaddal a hálószobába, nem fog panaszkodni a párod!

Módosított misszionárius

Valószínűleg már kipróbáltátok a hagyományos misszionárius pózt. Azonban számos nő vallja, hogy úgy nem tud elélvezni, ha a partnere van felül. Ez a módosított verzió azonban sokkal jobb:

Feküdj hanyatt, a lábaid pedig helyezd a partnered vállára. Ez jó pozíció, ha a csikló izgatására is szükséged van ahhoz, hogy orgazmusod legyen, és jó módja, hogy G-pont orgazmusod lehessen. Könnyebben tudja a G-pontod stimulálni, te pedig könnyebben eléred a csiklód, hogy ingereld.

Ujjak és ajkak

Sok nő könnyebben jut el a csúcsra orális szexszel, mint közösüléssel. És mivel mi azt feltételezzük, hogy a párod mindent megtenne azért, hogy új módszerekkel kényeztessen téged – a következő gyakorlatot mutasd meg neki:

Kérd meg a partnered, hogy ne vibrátorként használja a nyelvét, de cirógassa a csiklód, a húgycső- és hüvelynyílásod, a nyelvével és az ajkaival. Minél lassabban csinálja, annál jobb, így könnyebben élvezheted, de ne felejts el lazítani.

Ha már kellően felizgultál, kérd meg, hogy az ujját is használja. Egy ujjal hatoljon beléd, nagyon lassan, a G-pontod pedig finoman és lassan masszírozza. Az idő múlásával a G-pontod egyre jobban izgalomba jön, megduzzad, és kevesebb izgatás is elég lesz ahhoz, hogy készen állj az orgazmusra.

A gyakorlat lényege, hogy lazulj el, és hagyd, hogy az érzékenység és kényeztetés érzése kerekedjen felül benned, majd apró lépésről lépésre a G-pontodra összpontosíts.

Szemtől szembe a pulton

Egy magas konyhapult tökéletes a kommunikációhoz és a lassan kiépülő szemtől-szembeni őszinte beszélgetésekhez. Ha ahhoz szoktál, hogy becsukod a szemed vagy a fejed a párna alá temeted, rá fogsz döbbeni, hogy ebben a helyzetben sokkal egyenrangúbb vagy, és kiveszed a részed a játékból. Nem nehézkedtek egymásra, egymással szemben vagytok (te ülsz, ő áll). Láthatod a péniszét, ő pedig értékes visszacsatolást kap arról, hogy mit szeretsz igazán, az arckifejezésednek és az elragadó hangoknak köszönhetően.
Mivel ez a helyzet a G-pont intenzív izgatását segíti elő, és egy tiszta, közvetlen módja a kommunikálásnak, abban is segít, hogy mindketten megtanuljátok, mi izgatja a G-pontod. És nem mellesleg a csiklód is folyamatos ingerlésben részesül.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását