2024. április 28. - Valéria

Szeret, nem szeret

Először csak tetszel neki, aztán hirtelen már odáig van érted. Megvannak azok a helyzetek, amikor átlépi a bűvös határt.
2008. május 18. vasárnap 09:03 - Hírextra
Ez egy igen zavarba ejtő kérdés: létezik az a különleges pillanat vagy esemény, amikor a pasid hirtelen úgy dönt, hogy „Igen, én beléestem!”? Nos, a válasz rejtély, de vannak általános alapok. Paul Dobransky, a „A szerelembe esés titkos pszichológiája”-nak írója azt állítja, hogy a férfiaknak megvannak az öröklött szükségletei, amivel találkozniuk kell, mielőtt igazán úgy érzik, hogy téged akarnak. Amikor egy férfi ráébred, tudatosan vagy sem, hogy rád van szüksége, te vagy a Nő, aki kell neki, akkor ismeri be, hogy szerelmes.

Összetömörítve, a férfiaknak 3 alapvető vágya van a kapcsolatot illetően, amit az alábbiakban bővebben bemutatunk neked, hogy alkalmazhasd, ha úgy érzed, a pasid a határon van.

A vágy: oltalmazás

Hiszed vagy sem, az úgynevezett sztoikus nemi szerep továbbra is fennmaradt. Ha megvédhet téged valami rossztól, akkor nagyszerűnek érzi magát, és a közérzete is jó lesz. David Givens, PhD, a „Szerelmi jelek” című könyv írója szerint nem kell úgy viselkedni, mintha tehetetlen lennél, de mutasd ki neki nyugodtan, hogy sebezhető vagy, mert ettől közelebb kerültök egymáshoz, hisz a védelmező ösztöne azonnal bekapcsol. Adj esélyt arra, hogy övé legyen az irányítás, és köszönd meg utána. Ha azt érzi, hogy úgy tekintesz rá, mintha Superman lenne, vele marad. Néhány dolog, amitől a hős szerep rajzolódik ki benne:

Adj neki munkát. Kérd meg, hogy ragasszon, vagy csináljon meg neked valamit. Ha konkrét feladatot teljesít, akkor megerősödik a kapcsolatotok, mivel a sikerérzete növekszik.

Kérd ki a véleményét. Az teljesen mindegy, hogy miről, de ha kikéred, az azt tükrözi számára, hogy értékeled az agyi képességeit is, nem csak az erejét.

Viselj lágy anyagokat. A finom anyagok, mint a műselyem, selyem és a szőrme, egy intenzív érzelmi visszahatást vált ki a férfiakból. Ezek kihangsúlyozzák a lágyabb, nőiesebb természeted, ami megnöveli a szerelmi ösztöneit.

Vedd fel a ruháit. Ez azt fejezi ki számára, hogy ő kell neked, nem más – plusz szexi.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását