2024. április 27. - Zita

Térdelni tudni kell!

Orális szex szopás vagy pipa, nevezheted bárhogy, nem ez a lényeg! Hanem az, hogy minden egyes pasit, kivétel nélkül be tudsz indítani, és magadba tudsz bolondítani vele! Elég egyszerű a hozzájuk vezető út, nemde? Nincs más dolgod, mint profi szintre fejl
2008. május 16. péntek 12:05 - Hírextra
Mert szereted

Sok helyen azt olvashatod, hogy az orális szex kötelező! Helytelen! Ha ugyanis nem az élvezetért teszed, szokásos napi rutinfeladattá válik! Lelkesedned kellene érte, hogy bele tudd élni magad! Csak így jöhetsz rá, hogy ez nemcsak őt, de téged is felizgathat!

Vizesen

Ha közösen indultok zuhanyozni, vagy ültök be a kádba, két legyet üttök egy csapásra! Hiszen higiénia nélkül nem tudod élvezni a feladatod!

A pozíció

Ma már annyi szex-pozíció létezik, mint égen a csillag! Ám az utóbbi időben van egy, ami különösen népszerű! A férfiak vizuális lényekké alakulhattak, mert ha végignézheti a tükörben, mit csinálsz vele, akkor 3 perc alatt elveszti a fejét! Kicsit kényelmetlen, de térdelni minden nőnek tudnia kell!

Ízvadászat

Miután a kezedben van, nyelveddel kezdd a pénisz puhább részével, és haladj a teteje felé! A jól irányzott nyelv -, és szájmozdulatokat dobd fel a golyóinak masszírozásával. Nyomot fog hagyni a kezedben!

Exkluzivitás

Vesd be a hosszú hajadat, és csiklandozd vele végig a testét!

Kezeket elő

A legnagyobb női hiba, hogy csak a szájukat használják. Pedig a kéz annyi szívességet tesz neked és a pasidnak is, hogy megéri bevetni! Irányítsd kezedet a golyókra vagy a végbél felé!

A gyilkos fogak

A férfiak legrosszabb álma, ahogy közelítesz felé a fogaiddal! Veszélyes! Gondolj csak bele, mit érezhetnek. Körülbelül, mintha egy forró vasat érintenének intim részedhez!

Határozott, de gyengéd

A fő esemény neki és neked is, amikor megkóstolod. Minden férfi más, de a nyalás és a szívás mindenkinél bevált! Legyen nedves a nyelved, hogy könnyen csússz rajta!

Góól

Észre fogod venni, hogy mikor közeledik az orgazmushoz. A herezacskójának bőre nedves lesz, légzése felgyorsul. Ne hagyd abba a száj- és a kézmozgást. És már itt is a nagy kérdés: Nyelni vagy nem nyelni? Ha nem akarod, bocsásd rendelkezésére egész tested!
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. május 16. 22:03
Hű a Zannya!... ;-) Na eSSe egy imára felhívás. Pedig azé' kattoltam áN a hírkére - én álszent. ;-P
Ezt amúgy ketten jáCCák - kölcsönösen...
És: jó a szövege a cikk fogalmazónak. :-)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását