2024. május 5. - Györgyi

Elvis él!

Ráadásul elvitt 5 milliót A Széfből! Varga István és felesége, Izabella csütörtökön este közel ötmillió forintot nyertek A Széf műsorában.
2008. május 16. péntek 12:09 - Hírextra
A játékosok rendhagyó öltözékben jelentek meg a felvételen: azt a ruhát viselték, amelyben egybekeltek.

- Ehhez a ruhához én ragaszkodtam az esküvőn, és meg is csináltattuk. Nagy motorosok vagyunk, ezenkívül imádom a zebracsíkos dolgokat, szóval nem volt kérdés, hogyan mondjuk ki a boldogító igent. Az esküvőnkön a nászmenet nagy része motorosokból állt, és mi is azzal mentünk. A Széf felvételére is az esküvői ruhánkban érkeztünk, de végül a zebracsíkos szerelést átcseréltem egy kicsit szolidabbra – mondta István az RTL Bulvárnak.

A férfi fodrászként dolgozik, szabadidejében pedig Elvis-imitátorként járja az országot.

- Régóta szeretem a Királyt, de azért nem vagyok fanatikus. 5-6 évvel ezelőtt kezdtem fellépni, mint imitátor és zenélek is. A fellépéseimen olyan ruhát öltök, amilyenben ő járt és parókát is húzok, hogy teljes legyen az összhatás, de magánemberként nem így járok. A feleségemnek időnként úgy készítem el a frizuráját, hogy hasonlítson Priscilla Presley-re.

Istvánnak ez az ötödik házassága, de ahogy mondja, a válásoknak semmi közük a hobbijához.

- Mindegyik feleségem elfogadta a hülyeségeimet, egyszerűen kihűltek a korábbi kapcsolataim. Izabellával két éve ismerkedtünk meg, tavaly házasodtunk össze.

Az Elvis hasonmás még soha nem szerepelt egyetlen vetélkedőben, és soha nem nyert egyetlen fillért sem. Így A Széfben zsebre tett millióknak különösen örül.

- Jászkarajenőn élünk, szeretnék ott létrehozni egy Elvis-klubot. Már folyamatban van, csupán egy engedélyre várunk. A nyereményből a klubra is fordítok majd és ha minden úgy alakul, akkor elutazunk végre nászútra, mert eddig még nem sikerült. Azt hiszem, elmegyünk Gracelandbe, megnézzük Elvis házát. Ez lenne a tökéletes utazás!
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását