2024. április 26. - Ervin

Megdöbbent a teniszvilág

A teniszvilág nagyjai döbbenten fogadták a hírt, hogy bejelentette visszavonulását a női világranglistát vezető belga Justine Henin. Serena Williams így nyilatkozott: "Nagy bajnok volt, sok fejfájást okozott nekem, tavaly pedig egészen kivételes évet zárt
2008. május 15. csütörtök 07:14 - Hírextra

Roger Federer:

"Hatalmas sokk ez a teniszvilág számára. Meglepő, hogy egy hónappal a Roland Garros és két hónappal Wimbledon előtt döntött így, ráadásul utóbbit még nem nyerte meg. Sajnálom, hogy kiszállt, de bizonyára megvan rá az oka."

Ana Ivanovic:

"Nagyszerű játékos volt, aki rengeteget elért és sokat adott a tenisznek. Szomorúan értesültem a visszavonulásáról, de ez az ő döntése."

Venus Williams:

"Kiváló ellenfél volt. Mindig a legjobbat hozta ki magából, és nem törődött a körülményekkel. Nagyon tudott küzdeni, ettől lett ő a legjobb a világon."

Francesco Ricci Bitti, a Nemzetközi Tenisz Szövetség elnöke:

"Justine nemzedékének egyik legjobbja volt, és bája, stílusa különböztette meg őt a többiektől. Mindig büszkén képviselte hazáját, 2001-ben Fed Kupát nyert a belga válogatottal. Sajnálom, hogy nem védheti meg Athénban szerzett aranyérmét a pekingi olimpián, de így is rengeteget tett a teniszért."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását