2024. március 3. - Kornélia

Kis péniszű férfiak, hajrá!

A pénisz merev állapotban átlagosan 15 centiméter körüli. Ha te is egyike vagy azoknak, aki ennél kisebb méretekkel rendelkezik, akkor bizonyára érdekel, hogyan tudnál hátrányodból előnyt kovácsolni!
2008. május 15. csütörtök 07:12 - Hírextra
Tény, hogy a nagyobb méret előny, de amúgy sem a hosszúság, hanem a szélesség számít! Hidd el, a nők sem élvezik, ha túl nagy szerszám kerül elő a nadrágból, mert ki szereti a fájdalmas közösülést? És a nagyobb darab gyakran okoz fájdalmat! Hiszed vagy sem, egy hatásos előjáték utána a kisebb pénisz is éppolyan kielégítő lehet, mint egy óriási! Tanuld meg ezt a néhány testre szabott pozíciót, és nyújtsd a maximumot!

Behatolás előtt
Sokan rögtön a behatolással kezdenek, pedig fontos felismerni a bemelegítés előnyeit! Akinek kisebb mérete van, különös hangsúlyt kell fektetnie erre. Egészen addig csináld, amíg a párod teljesen be nem gőzöl! Minél közelebb áll a kielégüléshez pénisz nélkül, annál nagyobb az orgazmus esélye!

A hangsúlyos előjáték
Mindent elkövethetsz, amit a barátnőd élvez! De ne ragadj le a jól bevált száj-, és kézmozdulatoknál! Néhány szexi és vad szó után varázsolj partnered kezébe különböző szex-játékokat! Ha benne van a merészebb dolgokban, elpáholhatod, mondjuk egy ostorral! Ha ezt jól csinálod, annyira élvezni fogja, hogy nem is akar tovább menni!

Csiklóizgatás
Annyi időt tölts itt, amennyit csak bírsz. Na, és persze ő! Ha ezeken túl vagy, barátnőd teljes extázisba kerül! És akkor jöhetnek azok a bizonyos pózok!

A pozitúrák

Kutya-póz
Nem a legegyszerűbb, de az egyik legnépszerűbb! Ebben a testhelyzetben még a kis pénisz is óriási hatást érhet el! A lényeg, hogy a barátnőd kényelmese helyezze el fejét és vállait a párnán, a fenekét pedig emelje a levegőbe! A lényeg, hogy a háta és a combjai egy boltívet alkossanak!

Tipp: Végig maradj előre hajolva, hogy tartsd az intim helyzetet, és elősegítsd a maximális kielégülést!

Kígyó
A barátnőd feküdjön hason, a lábait zárja össze. A kényelem érdekében tegyetek egy párnát a csípője alá. Kerülj mögé, és hajlított térdeiddel fogd közre a csípőjét úgy, hogy péniszeddel elérd a hüvelyét. Annyira nyissátok szét a combját, amennyi a kényelmes szexhez kell! Figyelj, hogy ne helyezd rá a testsúlyod. Ha szükséges, egy kicsit forduljon a hátára, majd némi szünet után folytathatjátok!

Tipp: Ha szereted a szűk bejáratot, akkor a partnered tartsa a csípőjét végig zárva!

Lábakat fel!
A nő feküdjön hanyatt, tárja szét a lábait, majd húzza a térdét a füléhez addig, ameddig csak tudja! A párna megint jó segítség a csípő alá! Ez azt az érzetet nyújtja, amikor behatolsz, hogy teljesen kitöltöd a hüvelyét! Ahogy bevadultok, egyre nehezebb lesz ezt a lábtartást megtartani a párodnak, ezért támaszkodjon meg kezével a földön!

Tipp: Kiváló testhelyzet, hogy előtted maszturbáljon. A kezével hozzáfér a hüvelyéhez, közben te kéjes szavakat suttoghatsz a fülébe!

A V-alak
A nő hanyatt fekszik, te pedig a szokásos módon, hátulról belé hatolsz. Majd emelje meg a lábait és tárja szét úgy, hogy egy V alakot formáljanak. Hogy teljesen benne legyél, igazítsd magad hozzá. Támaszkodj meg, vagy az ő lábait helyezd a vállaidra!

Tipp: Tökéletes helyzet, hogy ingereld a csiklóját! Az egyik kezd szabad, teljesen hozzá férsz!

Mindenki azt szajkózza, hogy a nagy pénisz az orgazmus titka. Nos, itt minden a partnertől függ. Minden azon múlik, illesz-e a hüvelyébe. De ezzel a néhány pozitúrával növelheted hatékonyságodat, és teljes kielégülésben részesítheted a partnered! Igen, neked jobban oda kell figyelned az előjátékra, és a csikló izgatására. De ez mérettől függetlenül fontos. Néhány nyelvmozdulat, a fenti pózok, és garantáltan nem lesz rád panasz!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását