2024. május 3. - Tímea, Irma

Csalással vádolja a bírókat a Veszprém

Hivatalosan panaszt tett a játékvezetőkre az MKB Veszprém, amely vasárnap 29-24-re kikapott a címvédő Ciudad Real otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
2009. március 30. hétfő 15:22 - HírExtra
"Ami 22-22 után történt, az a játékosaimat és a csapat minden szakvezetőjét felháborította, mert a játékvezetők szinte minden döntése ellenünk irányult, más szóval a Ciudad Real együttesének a malmára hajtotta a vizet – nyilatkozta Mocsai Lajos vezetőedző a T- Mobile Sporthír Szolgálatának.

- A múltban mindig tartózkodtunk a bírók minősítésétől, most viszont panaszt tettünk az Európai Kézilabda Szövetségnél, mert a napnál is világosabb volt, hogy mire megy ki a játék. Arról szó sem lehet, hogy megváltoztatnák a meccs eredményét, az viszont remélhetőleg bekövetkezik, hogy a két fehérorosz bírót felelősségre vonják."

A tréner ezután az ötgólos hátrány ledolgozásának lehetőségét taglalta:

"Egy olyan csapattal kerültünk szembe, amelynek az egyes posztokon még a második, sőt, a harmadik játékosa is világválogatott lehetne, és ezzel az együttessel – az egyre durvább játékvezetői +tévedések+ ellenére is – sokáig tartani tudtuk a lépést. Óriási erőfeszítések árán és példás taktikai fegyelemmel szinte végig semlegesíteni tudtuk az átlövőiket, ennek viszont az volt az ára, hogy a beállós és a szélső posztokon az ellenfelünk több lehetőséget kapott. Ha ennek is megtaláljuk szombatig az ellenszerét, akkor a helyzetünk egyáltalán nem reménytelen, sőt, még az is kimondható, hogy van annyi esélyünk az elődöntőbe jutásra, mint az Európa legjobbjának számító Ciudad Real együttesének!"

A visszavágót szombaton 17:15 órakor játsszák Veszprémben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását