2024. május 3. - Tímea, Irma

Az exmodell kigyógyult a rákból

Az exmodell hipnózissal gyógyult ki a halálos kórból. Rábaközi Andrea egy jósnőnek és az alternatív gyógymódoknak köszönheti az életét. Néhány éve ugyanis kártyavetés közben derült ki, hogy gyulladás van a szervezetében. "A jóslat után egyből nőgyógyászat
2008. május 15. csütörtök 07:10 - Hírextra
Orvost váltottam, de csakhamar ő is megállapította, hogy meg kell opárálni, mivel méhnyakrákom van. A műtét után kiderült, hogy túl kicsi darabot vágtak ki a daganatból, a második operációt azonban saját felelősségemre nem vállaltam, inkább más utat választottam.

Ez a másik út pedig az alternatív gyógyászat volt. Andrea nem adta fel, pedig itt is érték csalódások.

- Három hétig, amíg vártuk a citológia eredményét, jártam egy természetgyógyászhoz. Megbíztam és hittem benne, amikor pedig meglett az eredmény, ő is a szikét javasolta. De nem adtam fel, leráztam magamról a gondokat, nem estem betegség tudatba, nem temettem magam. Mentem tovább a kijelölt úton. Fél évig jártam hipnózisra, fantasztikus volt, rengeteget tanultam belőle. Csináltam egy nyolcnapos léböjtkúrát is. Azt vallom, hogy pszichésen betegítjük a testünket, ezért így is kell gyógyítani. Mára túl vagyok a betegségen, remélem örökre csak egy rossz emlék marad.

Andrea a saját történetével szeretne segíteni azokon, akik hasonló cipőben járnak, és bízik benne, hogy erőt tud adni társainak.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását