2024. április 19. - Emma

Professzionális állvány remek áron

Közhelynek hangozhat, de a minőséget meg kell fizetni. Ezért is üdítő kivétel, amikor nem kell kompromisszumot kötnünk az ár-érték terén, és valóban színvonalas termékhez juthatunk megfizethető áron.
2019. április 23. kedd 17:36 - HírExtra
 
A stúdióállványok világában hatalmas a választék, például a Mikrosat kínálatában, de ha a fentiek is megfontolandó szempontok a vásárlás során, akkor érdemes körülnéznünk a Jinbei háza táján. Legfrissebb állvány családjának minden tagja minőségi, és a többi állvány gyártó termékeivel összehasonlítva az áruk is kedvező.

Felépítés, paraméterek

A széria egyik figyelemre méltó darabja a Jinbei JF-238A stúdióállvány. Ez a szerkezet kifejezetten masszív és nehéz. Tömege és felépítése megtévesztő lehet, hiszen ez az új állvány a család legkisebb tagja. Több mint 7,5 kiló, ezért nem meglepő, hogy kerekekkel mozgatható. Súlyához mérten a teherbírása is nagy: 15 kilót lehet rápakolni. Míg a hasonló, 280-300 centis kínai állványokat 15-20 ezer forintért adják, addig a Manfrotto márkás állványaiért, akár 40 ezer forintot is elkér. A Jinbei legolcsóbb tagja 32.500 forintba kerül, és a minősége is kiváló. Magassága 131 cm és 238 cm között állítható, három szekciós, kerekei fékezhetőek, acél és króm színű, stabil lámpaállvány.

Filmeseknek, fotósoknak


A stúdióállványok közül ez a típus elsősorban filmeseknek ajánlott, hiszen nagy teherbírással rendelkezik. Természetesen fotósok is választhatják, főleg ha komolyabb összeállítást raknak fel az állványra. Biztonsággal használható nagyméretű reflektorok, nagyobb hátterek és diffúzor keretek megtartására. Két foglalattal rendelkezik, egy a filmes eszközök szabványa szerinti 28 mm-essel, és egy 16 mm-essel, ami két irányba billenthető.


A foglalatok is úgy lettek kialakítva, hogy biztonsággal megtartsa a rájuk terhelt eszközöket. A Jinbei JF-238A terpesztése kb. 1 méter, a középoszlop lesüllyesztve, negyedik lábként is funkcionál. Az állvány kerekei úgy lettek megtervezve, hogy az összecsukott állapotában sem gurul el, stabilan megáll. A tüskés kerekek mellett további ügyes megoldás a középoszlopon lévő kábelvezető vagy a foglalaton található erős fül, amire kiegészítőket akaszthatunk.

Miért jó választás?


Összegezve: a Jinbei állvány nagy teherbírású és rendkívül erős acélszerkezet, amely kerekeinek köszönhetően mégis könnyedén mozgatható. Több stúdióvaku, LED lámpa vagy fényformáló rögzítésére is alkalmas. Ár-értékben is nagyszerű választás, és a termékcsaládban széles a választék, így minden felhasználó megtalálhatja a neki leginkább megfelelő Jinbei állványt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását