2024. április 28. - Valéria

Üdülési csekkekkel segítenek

Mintegy 2,2 milliárd forint értékben üdülési csekkekkel segít a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány több mint 62 ezer szociálisan hátrányos rászorulónak - tájékoztatta az alapítvány szerdán az MTI-t.
2008. május 14. szerda 22:48 - Hírextra
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a napokban döntött a 2008 évi szociális üdülési támogatást biztosító pályázatairól, mely szerint összesen 62.495 kisnyugdíjast, alacsony jövedelmű fogyatékkal élőt és legalább két gyermeket nevelő munkavállalót, valamint szakiskolai tanulót támogatnak 2.2 milliárd forint értékű üdülési csekkel - áll az alapítvány közleményében.

Tájékoztatásuk szerint évről évre egyre több helyi szerveződés, civil szervezet nyújt segítséget a pályázóknak mind a pályázati űrlapok továbbításában, mind pedig a pályázati önrész átvállalásában. Ez évben 196 szervezet működött közre az üdüléshez szükséges anyagi feltételek megteremtésében.

A közlemény szerint április 15-ig mintegy 178 ezren nyújtottak be pályázatot, ebből 118 ezer felelt meg a kiírásnak, 56 ezer volt hibás, 54 ezret pedig forráshiány miatt utasítottak el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását