2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Késsel fenyegetőzött

Késsel fenyegetett meg egy autóst egy ittas férfi Miskolcon; az edelényi fiatalembert a helyszínen elfogták, ellene személyi szabadság megsértése, valamint más bűncselekmények miatt indítottak eljárást - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.
2008. május 13. kedd 17:43 - Hírextra
Az ittas férfi vasárnap Miskolcon, az éjszakai órákban a kórház előtt parkoló egyik személygépkocsihoz lépett, s az autóban ülőket arra szólította fel, hogy vigyék el őt a Búza térre. Akaratát egy késsel nyomatékosította, ráadásul megütötte a sofőr - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

A kocsi vezetője a bántalmazás és a fenyegetés miatt eleget tett a támadó felszólításának. A férfi az úton végig kést szorított a sofőr nyakához, az autóban ülő utasnak azonban még indulás előtt sikerült elmenekülnie, és értesítette a rendőrséget.

A kocsi a Búza téri benzinkútnál állt meg, ahol a "taxizásra" kényszerített férfi is el tudott menekülni.

A rendőrök még a helyszínen elfogták az elkövetőt, aki egyébként őket is megfenyegette. A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a fiatalembert, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására - tette hozzá Dobi Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását