2024. április 27. - Zita

Öt kisfiút gyilkolt meg

Ezer férfitól vesznek DNS-mintát Németországban egy feltételezett sorozatgyilkost keresve, aki a gyanú szerint öt kisfiút ölhetett meg Észak-Németországban, Franciaországban és Hollandiában. A tömeges mintavételt egy bíróság rendelte el, miután töredékes
2008. február 28. csütörtök 19:17 - Hírextra

A felderítetlen gyermekgyilkossági ügyek közé tartozik a 9 éves Dennis esete is, akit 2001-ben raboltak el egy bentlakásos cuxhaveni iskolából.

A feltételezett sorozatgyilkos számlájára írja a német rendőrség egy nyolcéves fiú eltűnését egy schleswig-holsteini sátortáborból, egy 11 éves fiú erőszakos halálát Észak-Franciaországban 2004-ben, valamint egy kisfiú 1998-as eltűnését egy hollandiai nyári táborból.

A "Dennis" hadművelet keretében eddig 700 személytől vettek mintát, de egyelőre nincs eredmény. Főleg a három Németországban meggyilkolt fiú környezetében élő gyanús férfiakat ellenőrzik.

Vizsgálják azt is, hogy van-e összefüggés a gyermekgyilkosságok és a német tengerparton, Bréma környékén elkövetett 40 gyermekmolesztálási eset között.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását